Opleiding
Hulpkok, kok & Chef de partie.

Bistronagerechten

Nadat je de twee basismodules van eenvoudige gerechten hebt gevolgd zet je jouw opleiding tot hulpkok verder met de bistrogerechten.

Voor zoetekauwen is de module bistronagerechten een feest bij CVO Groeipunt! Onze chefs leren je de basisbereidingen voor desserten en gebak. 
In deze module leer je bistronagerechten bereiden, dresseren en klaarzetten. Je leert ook alle voorbereidende werkzaamheden en naverwerkende activiteiten verrichten, inclusief de voorraden beheren.

Je verwerft een grondige kennis van de grondstoffen zoals suikers, eieren, rijsmiddelen, chocolade, bindmiddelen, room, smaakmakers, en je leert vooral ook mooie decoratie- en dresseertechnieken toepassen!  

Enkele voorbeelden van nagerechten die je leert bereiden: truffels, frangipanetaart, soezen, éclairs & crème patissière, dame blanche, chocolade mousse, sabayon,…

Heb je ambitie om hulpkok te worden? Schrijf je nu in en laat je inspireren door onze enthousiaste meester-patissiers.

Schrijf je nu in voor Bistronagerechten

Bistronagerechten

Groeipunt Zele Koevliet

  • Les op DiAv
  • 120 EUR excl. kosten - 80 lestijden
  • 28 jan. 2025 - 17 jun. 2025
Bistronagerechten

Groeipunt Zele Koevliet

  • Les op WoAv
  • 120 EUR excl. kosten - 80 lestijden
  • 29 jan. 2025 - 18 jun. 2025

Te laat om in te schrijven voor onderstaande cursussen

Bistronagerechten

Groeipunt Zele Koevliet

  • Les op MaAv
  • 120 EUR excl. kosten - 80 lestijden
  • 2 sep. 2024 - 20 jan. 2025

Toegang tot online cursus

De logingegevens die je nodig hebt voor deze cursus, zullen woensdagochtend ter beschikking zijn.
Je zal via mail verwittigd worden.