Nadat je de twee basismodules van eenvoudige gerechten hebt gevolgd zet je jouw opleiding tot hulpkok verder met de bistrogerechten.
Voor zoetekauwen is de module bistronagerechten een feest bij CVO Groeipunt! Onze chefs leren je de basisbereidingen voor desserten en gebak.
In deze module leer je bistronagerechten bereiden, dresseren en klaarzetten. Je leert ook alle voorbereidende werkzaamheden en naverwerkende activiteiten verrichten, inclusief de voorraden beheren.
Je verwerft een grondige kennis van de grondstoffen zoals suikers, eieren, rijsmiddelen, chocolade, bindmiddelen, room, smaakmakers, en je leert vooral ook mooie decoratie- en dresseertechnieken toepassen!
Enkele voorbeelden van nagerechten die je leert bereiden: truffels, frangipanetaart, soezen, éclairs & crème patissière, dame blanche, chocolade mousse, sabayon,…
Heb je ambitie om hulpkok te worden? Schrijf je nu in en laat je inspireren door onze enthousiaste meester-patissiers.
Groeipunt Zele Koevliet
Groeipunt Zele Koevliet
Groeipunt Zele Koevliet